Jouw mening telt!

Bij Tomado doen we er alles aan om producten te ontwikkelen waar onze klanten ook écht blij van worden. We vinden het dus super belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. En daar hebben we graat iets extra’s voor over. Bij Tomado maak je met jouw review elke maand kans op fantastische prijzen. Dus heb je onlangs een van onze producten aangeschaft? Deel dan snel je ervaring met ons en de vele andere Tomado kopers en wie weet word jij aan het eind van de maand beloond met een te gekke prijs!

We vragen je het product te beoordelen op de volgende punten:

Prijs / kwaliteit:

Voldoet aan verwachting:

 

Mogelijkheden:

Uiterlijk / Design


Hoe kan ik meedoen?
Zoek het product dat je hebt gekocht via de zoekbalk bovenaan de website. Bij elk product heb je de mogelijkheid om een review te plaatsen. Uit alle reviews trekken we maandelijks 1 winnaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt op deze pagina geplaatst.

Tomado verrassingsproduct september.jpg

Win! December 2023

WIN! Tomado 
Heb jij een Tomado product gekocht en schrijf je hier in de maand december een review over? Dan maak jij kans op de Tomado kachel.

Doe dan snel mee met de actie en begin met het schrijven van je review.

Zij gingen je voor
 • reviewwinnaar nov 23.jpg
  Winnaar november 2023

  Van harte gefeliciteerd Rob uit Eibergen! Met deze review wint Rob de Tomado blender cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado kleding:

  "Zeer content mee, hadden nieuwe gordijnen gekocht, die kwamen niet kreukvrij uit de verpakking, echter met de Tomado stomer zien ze er perfect uit, zo uit de showroom. Helemaal TOP fijne aanvulling op onze huishoudelijke apparaten. Nu vaste plaats bij de strijkplank."

  Klik hier voor meer informatie over de kledingstomer.

 • Review winnaar november 2 2023.jpg
  Winnaar oktober 2023

  Van harte gefeliciteerd Marjan uit Groot Ammers! Met deze review wint Marjan de Tomado hakmolen cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado airfryer:

  "Een perfecte airfryer! We hadden eerst een veel duurder exemplaar maar deze, voor veel minder geld, voldoet ook prima. Zo niet beter! 
  Makkelijk schoon te maken handig te bedienen. Wij zijn tevreden"

  Klik hier voor meer informatie over de airfryer.

 • Review winnaar oktober 2023.jpg
  Winnaar september 2023

  Van harte gefeliciteerd Irene uit Nijmegen! Met deze review wint Irene de Tomado warmtekussen cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado melkopschuimer:

  "Wat een fantastisch apparaat. Hij ziet er niet alleen prachtig uit maar schuimt de melk perfect op. Echt stevig schuim. Heel tevreden ben ik"

  Klik hier voor meer informatie over de melkopschuimer.

 • Tomado verrassingsproduct september.jpg
  Winnaar augustus 2023

  Van harte gefeliciteerd Jan uit Heemskerk! Met deze review wint Jan de Tomado ventilator cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado melkopschuimer:

  "Wat een geweldig product deze melkopschuimer! We hebben inmiddels de tweede gekocht als cadeautje voor onze dochter die op kamers gaat wonen. Koffie drinken wordt zoveel gezelliger met een lekkere schuimlaag! En dat maakt deze Tomado!!"

  Klik hier voor meer informatie over de melkopschuimer.

 • Review winnaar sept 2023.jpg
  Winnaar juli 2023

  Van harte gefeliciteerd Julia uit Almelo! Met deze review wint Julia de Tomado ventilator cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado stofzuiger:

  "Ik wilde een 2e stofzuiger voor boven, dus heb ik dezelfde besteld omdat hij ontzettend goed bevalt, goede zuigkracht, bijna geruisloos en een lang snoer zodat je alle kamers kan doen zonder van stopcontact te wisselen. En uiteindelijk ook nog zeer voordelig. Hij doet zeker niet onder voor de duurdere stofzuigers."

  Klik hier voor meer informatie over de stofzuiger.

 • netty.jpg
  Winnaar juni 2023

  Van harte gefeliciteerd Pleun uit IJmuiden! Met deze review wint Pleun de Tomado ventilator cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado heetwaterdispenser:

  "Waren op zoek naar een nieuwe waterkoker maar op de stellage stond ook deze waterdispencer.
  Na de informatie te hebben gelezen besloten wij toch de duik in het diepe te nemen met de aanschaf van dit product.
  Wat een verademing, nooit meer te veel water aan de kook brengen en een goed heet kopje water in no time. Had ik dit maar eerder geweten. Klasse!!!!"

  Klik hier voor meer informatie over de heetwaterdispenser.

 • pleun.jpg
  Winnaar mei 2023

  Van harte gefeliciteerd Netty uit Sloten! Met deze review wint Netty de Tomado ventilator cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado kledingstomer:

  "Een handig formaat kledingstomer. Zeer eenvoudig in gebruik en kan bijv. meegenomen naar kantoor of op reis. 
  Geen gedoe met strijkplank en strijkijzer. Deze kledingstomer is snel op stoom en klaar voor gebruik, een bloes, een jurk of een overhemd ziet er snel mooi glad uit en ook de vouw van een broek is zo weer scherp."

  Klik hier voor meer informatie over de kledingstomer.

 • Review winnaar mei 2023.jpg
  Winnaar april 2023

  Van harte gefeliciteerd Daniëlla uit De Lier! Met deze review wint Daniëlla de Tomado melkopschuimer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado airco:

  "Gekocht en zijn erg tevreden kunnen eindelijk weer lekker slapen!"

  Klik hier voor meer informatie over de airco.

 • Review winnaar maart 2023.jpg
  Winnaar maart 2023

  Van harte gefeliciteerd Hans uit Oijen! Met deze review wint Hans de Tomado multigrill cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado mini vaatwasser:

  "Wat een aanwinst in onze buiten keuken voldoet aan al onze verwachtingen. Echt een aanrader vooral het aansluiten geen probleem kraan en afvoer en hij doet ze werk div programma’s."

  Klik hier voor meer informatie over de mini vaatwasser.

 • Review winnaar maart 2023.jpg
  Winnaar februari 2023

  Van harte gefeliciteerd Ety uit Ede! Met deze review wint Ety de Tomado melkopschuimer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado tosti ijzer:

  "Ook ik heb het nu daadwerkelijk ervaren, deze Tomado-grill is beslist niet te evenaren want het maakt de verwachtingen méér dan waar...! (Tomado is toch immers  "Quality since 1923": dus al precies 100 jaar : van harte gefeliciteerd met dit eeuwfeest: kwaliteit kent geen tijd!)"

  Klik hier voor meer informatie over de tosti ijzer.

 • Review winnaar februari 2023.jpg
  Winnaar januari 2023

  Van harte gefeliciteerd Karin uit Maasbracht! Met deze review wint karin de Tomado blender cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado kledingstomer:

  "Zeer praktisch voor zowel de snelle strijkklus als ook 't opfrissen van kleding. Zelfs de mannen in huis strijken nu hun eigen uniformbroeken weer in de plooi. Fantastisch. Hadden we jaren geleden moeten doen"

  Klik hier voor meer informatie over de kledingstomer.

 • Review winnaar januari 2023.jpg
  Winnaar december 2022

  Van harte gefeliciteerd meneer van Dijkhuizen uit Nijkerk! Met deze review wint meneer van Dijkhuizen de Tomado melkopschuimer cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado buffetwarmer:

  "Prachtig vormgegeven en niet te groot. Voldoet goed aan onze verwachtingen. Niet te duur in energie verbruik. Erg blij mee."

  Klik hier voor meer informatie over de buffetwarmer.

TOMADO
Daarom Tomado

Bij Tomado profiteer je van de volgende voordelen:

Vertrouwd sinds 1923

Al bijna 100 jaar geliefd in heel veel huishoudens!

Uitstekende service

We gaan ontzettend ver voor supertevreden klanten!

Betaalbare kwaliteit

Verrassend goede kwaliteit voor een verrassend goede prijs!

450