Jouw mening telt!

Bij Tomado doen we er alles aan om producten te ontwikkelen waar onze klanten ook écht blij van worden. We vinden het dus super belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. En daar hebben we graat iets extra’s voor over. Bij Tomado maak je met jouw review elke maand kans op fantastische prijzen. Dus heb je onlangs een van onze producten aangeschaft? Deel dan snel je ervaring met ons en de vele andere Tomado kopers en wie weet word jij aan het eind van de maand beloond met een te gekke prijs!

We vragen je het product te beoordelen op de volgende punten:

Prijs / kwaliteit:

Voldoet aan verwachting:

 

Mogelijkheden:

Uiterlijk / Design


Hoe kan ik meedoen?
Zoek het product dat je hebt gekocht via de zoekbalk bovenaan de website. Bij elk product heb je de mogelijkheid om een review te plaatsen. Uit alle reviews trekken we maandelijks 1 winnaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt op deze pagina geplaatst.

Tomado winactie juli2021 TFC7503B (1).jpg

Win! juli 2021

WIN! Tomado torenventilator
Heb jij een Tomado product gekocht en schrijf je hier in de maand juli een review over? Dan maak jij kans op de Tomado torenventilator! Wil jij er verkoelend bij zitten aan tijdens deze zomerdagen? Zet de torenventilator aan en geniet van het heerlijke briesje!

Wil jij kans maken? Doe dan snel mee met de actie en begin met het schrijven van je review.

Zij gingen je voor
  • Review winnaar juni 2021.jpg
    Winnaar juni 2021

    Van harte gefeliciteerd Manon uit Kaatsheuvel! Met deze review wint Marloes de Tomado kledingstomer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado airco:

    "Een fijne mobiele airco die mijn woonkamer van 35 vierkante meter goed koelt. Ook het raamafdichtingskit kon ik ook op mijn balkondeur gebruiken, heel fijn!  Het geluid is niet te hinderlijk, en de afstandsbediening is handig en werkt correct. Daarnaast is het design mooi, en is de afvoerslang naar buiten lang genoeg en past prima. Een degelijke mobiele airco die de warme zomerdagen zeker wat verkoeling gaan geven, erg blij mee!"

    Klik hier voor meer informatie over de airco.

  • Review winnaar mei 2021.jpg
    Winnaar mei 2021

    Van harte gefeliciteerd Marloes uit Rotterdam! Met deze review wint Marloes de Tomado vloerventilator cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado kledingstomer:

    "Eigenlijk nog nooit een kledingstomer gehad, maar wat een ideaal ding! Haalt de lelijke vouwen er super snel uit zonder ingewikkeld te doen met een strijkijzer. Warmt op waar je bij staat en snel te gebruiken! Boven verwachting goed apparaat!"

    Klik hier voor meer informatie over de kledingstomer.

  • Review winnaar april 2021.jpg
    Winnaar april 2021

    Van harte gefeliciteerd Etienne uit Hoofddorp! Met deze review wint Etienne de Tomado broodrooster cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado heetwaterdispenser:

    "De Tomado waterdispenser 2 dagen in huis en ervaar nu al het gemak. Installeren is simpel, neerzetten en stekker erin. Het apparaat ziet er goed uit en het tappunt is hoog genoeg om een grote pan onder te zetten en met een mok op de onderste positie van de lekbakje spetterd het niet. het waterfilter moet eerst even 10 min onderwater staan en dan plaatsen in de bak. Dit is mijn enige min puntje, het plaatsen staat niet beschreven in de handleiding maar deze in de losse waterbak steken zodat deze er onderuit steekt en dan het geheel plaatsen in de dispenser. Fijn dat je 2 liter kokend water kan tappen en het water gefilterd is. Lekker stil en zuinig. Hoop er lang plezier van te hebben."

    Klik hier voor meer informatie over de heetwaterdispenser.

  • Review winnaar maart 2021 - 3.jpg
    Winnaar maart 2021

    Van harte gefeliciteerd Frank uit Soest! Met deze review wint Frank de Tomado steelstofzuiger cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado melkopschuimer:

    "JA ! zo hoort mijn melkschuim te zijn voor de perfecte cappuccino. Perfect ! en (chocolade)melk opwarmen of koud-schuimen! Ik ben een blij ei!"

    Klik hier voor meer informatie over de steelstofzuiger.

  • Review winnaar maart 2021.jpg
    Winnaar februari 2021

    Van harte gefeliciteerd Yunus uit Arnhem! Met deze review wint Yunus de Tomado citruspers cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado oven:

    "Ik heb het sindskort in bezit. Gister een appeltaart in gebakken. Doet wat het moet doen. Ziet er fraai uit. Voldoet zeker aan mijn verwachtingen!"

    Klik hier voor meer informatie over de oven.

  • Review winnaar waterkoker 2020.jpg
    Winnaar januari 2021

    Van harte gefeliciteerd Ilona uit Alphen aan den Rijn! Met deze review wint Ilona het culinaire kookboek, De Perfecte Preston, van Matt Preston cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado waterkoker:

    ''Een prachtige waterkoker die ook snel water op temperatuur brengt voor een lekker potje thee. Mooi van vorm en ook nog leuk die blauwe licht tijdens de duur dat het water kookt.
    Een aanrader''

    Klik hier voor meer informatie over de waterkoker.

  • Review winnaar contactgrill 2021.jpg
    Winnaar december 2020

    Van harte gefeliciteerd Marcel uit Venlo! Met deze review wint Marcel een kortingscode van 50% op zijn volgende Tomado aankoop cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn contactgrill.

    ''Eindelijk een contactgrill die echt snel heel heet word. Temperatuur goed in te stellen (helaas geen temperatuuraanduiding) Ook het lekbakje is superslim geplaatst. Ook al heeft alles 5 sterren, er is altijd wel iets op te merken: Hij is licht en glijd over de aanrecht heen!!! Wat blijkt nu!! ... er zit ook nog een klep wat je uit kunt klappen, waarmee je de grill als het ware aan de rand van het aanrecht kun afsteunen. Dus....een 100% score...top product''

    Klik hier voor meer informatie over de contactgrill.

  • Review winnaar maart 2021 - 2 (1).jpg
    Winnaar november 2020

    Van harte gefeliciteerd Kelly uit Hengelo GLD! Met deze review wint Kelly een Tomado steelstofzuiger cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar melkopschuimer.

    ''Zojuist de melkschuimer binnen gekregen, meteen maar even getest.
    Gebruiksaanwijzing is heel makkelijk, en hij maakt Super lekkere opschuim melk, voor een heerlijke cappuccino! 
    Nu snel verder genieten!"

    Klik hier voor meer informatie over de melkopschuimer.

  • Review winnaar airco 2020.jpg
    Winnaar oktober 2020

    Van harte gefeliciteerd Ron uit Giethoorn! Met deze review wint Ron een Tomado ruitenreiniger cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn airco.

    ''Na aanschaf en installeren van de airco TMA9001W waren wij zeer blij verrast hoe verkoelend het apparaat werkte. Na het behoorlijk warm te hebben in huis van de zomer zijn wij overstag gegaan en besloten om een airco aan te schaffen en dat werd een Tomado. Deze airco bracht ons meteen een heerlijke verkoeling in huis, met de deur naar boven open koelde het op de boven verdieping ook aanmerkelijk af. Wij zijn dan ook erg blij met onze aankoop. Zoals wij het ervaren hebben zou ik iedereen een Tomado airco willen aanraden.''

    Klik hier voor meer informatie over de airco.

  • Review winnaar januari.jpg
    Winnaar september 2020

    Van harte gefeliciteerd Dominique uit Groningen! Met deze review wint Dominique een Tomado melkopschuimer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar oven.

    ''Mooie oven. Werkt perfect, met voldoende ruimte voor 1-2 personen. Ik denk dat er een pizza in past. Erg blij met mijn aankoop!''

    Klik hier voor meer informatie over de oven.

  • Review winnaar augustus.jpg
    Winnaar augustus 2020

    Van harte gefeliciteerd Luuk uit Enschede! Met deze review wint Luuk het culinaire kookboek, De Perfecte Preston, van Matt Preston cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over de ventilator en hij ondanks de warme zomermaanden heerlijk heeft geslapen:

    ''Erg gemakkelijk in gebruik, staat de hele dag aan ivm thuis werken, snachts staat hij naast bed met deze hitte. Vooral de afstandsbediening is ideaal last but not least, hij is erg stil in alle standen''

    Klik hier voor meer informatie over de ventilator.

  • Review winnaar juli.jpg
    Winnaar juli 2020

    Van harte gefeliciteerd Lea uit Anna Paulowna! Met haar review wint Lea het aankoopbedrag van haar handige melkopschuimer terug. Je kunt hier lezen waarom zij er zo blij mee is!:

    ''Wat een geweldig apparaatje.Nu kan ik cappuccino maken zoals in de restaurants. Mooi design en praktisch in gebruik en dik lobbig schuim in no time. Ik ben zeer blij met deze melkopschuimer. Een 10..????''

    Klik hier voor meer informatie over de melkopschuimer.

TOMADO
Daarom Tomado

Bij Tomado profiteer je van de volgende voordelen:

Vertrouwd sinds 1923

Al bijna 100 jaar geliefd in heel veel huishoudens!

Uitstekende service

We gaan ontzettend ver voor supertevreden klanten!

Betaalbare kwaliteit

Verrassend goede kwaliteit voor een verrassend goede prijs!

450