Jouw mening telt!

Bij Tomado doen we er alles aan om producten te ontwikkelen waar onze klanten ook écht blij van worden. We vinden het dus super belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. En daar hebben we graat iets extra’s voor over. Bij Tomado maak je met jouw review elke maand kans op fantastische prijzen. Dus heb je onlangs een van onze producten aangeschaft? Deel dan snel je ervaring met ons en de vele andere Tomado kopers en wie weet word jij aan het eind van de maand beloond met een te gekke prijs!

We vragen je het product te beoordelen op de volgende punten:

Prijs / kwaliteit:

Voldoet aan verwachting:

 

Mogelijkheden:

Uiterlijk / Design


Hoe kan ik meedoen?
Zoek het product dat je hebt gekocht via de zoekbalk bovenaan de website. Bij elk product heb je de mogelijkheid om een review te plaatsen. Uit alle reviews trekken we maandelijks 1 winnaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt op deze pagina geplaatst.

Review banner december 2021.jpg

Win! Januari 2022

WIN! Tomado 
Heb jij een Tomado product gekocht en schrijf je hier in de maand januari een review over? Dan maak jij kans op de Tomado elektrische omslagdeken.

Doe dan snel mee met de actie en begin met het schrijven van je review.

Zij gingen je voor
  • Review winnaar januari 2022.jpg
    Winnaar december 2021

    Van harte gefeliciteerd Marianne uit Son en Breugel! Met deze review wint Marianne de Tomado steelstofzuiger cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado heetwaterdispenser:

    "Heb deze waterdispenser aangeschaft na 45 jaar met waterkoker water te hebben gekookt. Wat een genot om nu water te koken, bijna geruisloos , binnen paar seconden gekookt water, mooie vormgeving. Twee kennissen van mij hebben hem ook aangeschaft na mijn aanbeveling !!  Kortom een TOP product!!!"

    Klik hier voor meer informatie over de heetwaterdispenser.

  • Review winnaar december 2021.jpg
    Winnaar november 2021

    Van harte gefeliciteerd Kevin uit Zwaag! Met deze review wint Kevin de Tomado steelstofzuiger cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado waterkoker:

    "Super blij met deze waterkoker. Mooi design en goed afgewerkt. Deze compacte waterkoker past goed in onze keuken. Aanrader!"

    Klik hier voor meer informatie over de waterkoker.

  • Review winnaar november 2021.jpg
    Winnaar oktober 2021

    Van harte gefeliciteerd Wilma uit Uitgeest! Met deze review wint Wilma de Tomado voetenwarmer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado tafelmodel koelkast:

    "Een zeer fijne kleine koelkast die past in een kleine ruimte"

    Klik hier voor meer informatie over de tafelmodel koelkast.

  • Review winnaar oktober2 2021.jpg
    Winnaar september 2021

    Van harte gefeliciteerd Marco uit Nijmegen! Met deze review wint Marco de Tomado grill cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado ventilator:

    "Ik heb deze ventilator gekocht voor mijn slaapkamer. De ventilator is stil én er zit een twee uurs timmer op, perfect voor de slaapkamer. Ik ben zeer tevreden."

    Klik hier voor meer informatie over de ventilator.

  • Review winnaar aug 2021.jpg
    Winnaar augustus 2021

    Van harte gefeliciteerd Huib uit Best! Met deze review wint Huib de Tomado melkopschuimer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado tafelgrill:

    "Zeer handige tafel grill, alhoewel de naam grill niet helemaal van toepassing is, het is een supermakkelijke tafel bakplaat. non stick, alles lekker te braden. Vis,vlees groenten alles zonder toevoeging van vet oid"

    Klik hier voor meer informatie over de tafelgrill.

  • Ontwerp zonder titel.png
    Winnaar juli 2021

    Van harte gefeliciteerd Lea uit Panningen! Met deze review wint Lea de Tomado waterkoker cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado ruitenreiniger:

    "In een half uur tot drie kwartier, acht zeer smerige ramen van binnen en buiten gewassen. Geen geklieder, glanzend schoon. Licht in de hand. De accu is ruim voldoende, omdat de tijd die je nodig hebt om het water op te zuigen, maar een paar minuten zijn. De prijs is helemaal prima. Ik kan bijna niet wachten tot de ramen weer gewassen moeten worden, maar gelukkig doet hij het ook prima op de glazen douchewanden."

    Klik hier voor meer informatie over de ruitenreiniger.

  • Review winnaar juni 2021.jpg
    Winnaar juni 2021

    Van harte gefeliciteerd Manon uit Kaatsheuvel! Met deze review wint Marloes de Tomado kledingstomer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado airco:

    "Een fijne mobiele airco die mijn woonkamer van 35 vierkante meter goed koelt. Ook het raamafdichtingskit kon ik ook op mijn balkondeur gebruiken, heel fijn!  Het geluid is niet te hinderlijk, en de afstandsbediening is handig en werkt correct. Daarnaast is het design mooi, en is de afvoerslang naar buiten lang genoeg en past prima. Een degelijke mobiele airco die de warme zomerdagen zeker wat verkoeling gaan geven, erg blij mee!"

    Klik hier voor meer informatie over de airco.

  • Review winnaar mei 2021.jpg
    Winnaar mei 2021

    Van harte gefeliciteerd Marloes uit Rotterdam! Met deze review wint Marloes de Tomado vloerventilator cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado kledingstomer:

    "Eigenlijk nog nooit een kledingstomer gehad, maar wat een ideaal ding! Haalt de lelijke vouwen er super snel uit zonder ingewikkeld te doen met een strijkijzer. Warmt op waar je bij staat en snel te gebruiken! Boven verwachting goed apparaat!"

    Klik hier voor meer informatie over de kledingstomer.

  • Review winnaar april 2021.jpg
    Winnaar april 2021

    Van harte gefeliciteerd Etienne uit Hoofddorp! Met deze review wint Etienne de Tomado broodrooster cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado heetwaterdispenser:

    "De Tomado waterdispenser 2 dagen in huis en ervaar nu al het gemak. Installeren is simpel, neerzetten en stekker erin. Het apparaat ziet er goed uit en het tappunt is hoog genoeg om een grote pan onder te zetten en met een mok op de onderste positie van de lekbakje spetterd het niet. het waterfilter moet eerst even 10 min onderwater staan en dan plaatsen in de bak. Dit is mijn enige min puntje, het plaatsen staat niet beschreven in de handleiding maar deze in de losse waterbak steken zodat deze er onderuit steekt en dan het geheel plaatsen in de dispenser. Fijn dat je 2 liter kokend water kan tappen en het water gefilterd is. Lekker stil en zuinig. Hoop er lang plezier van te hebben."

    Klik hier voor meer informatie over de heetwaterdispenser.

  • Review winnaar maart 2021 - 3.jpg
    Winnaar maart 2021

    Van harte gefeliciteerd Frank uit Soest! Met deze review wint Frank de Tomado steelstofzuiger cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado melkopschuimer:

    "JA ! zo hoort mijn melkschuim te zijn voor de perfecte cappuccino. Perfect ! en (chocolade)melk opwarmen of koud-schuimen! Ik ben een blij ei!"

    Klik hier voor meer informatie over de steelstofzuiger.

  • Review winnaar maart 2021.jpg
    Winnaar februari 2021

    Van harte gefeliciteerd Yunus uit Arnhem! Met deze review wint Yunus de Tomado citruspers cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado oven:

    "Ik heb het sindskort in bezit. Gister een appeltaart in gebakken. Doet wat het moet doen. Ziet er fraai uit. Voldoet zeker aan mijn verwachtingen!"

    Klik hier voor meer informatie over de oven.

  • Review winnaar waterkoker 2020.jpg
    Winnaar januari 2021

    Van harte gefeliciteerd Ilona uit Alphen aan den Rijn! Met deze review wint Ilona het culinaire kookboek, De Perfecte Preston, van Matt Preston cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado waterkoker:

    ''Een prachtige waterkoker die ook snel water op temperatuur brengt voor een lekker potje thee. Mooi van vorm en ook nog leuk die blauwe licht tijdens de duur dat het water kookt.
    Een aanrader''

    Klik hier voor meer informatie over de waterkoker.

TOMADO
Daarom Tomado

Bij Tomado profiteer je van de volgende voordelen:

Vertrouwd sinds 1923

Al bijna 100 jaar geliefd in heel veel huishoudens!

Uitstekende service

We gaan ontzettend ver voor supertevreden klanten!

Betaalbare kwaliteit

Verrassend goede kwaliteit voor een verrassend goede prijs!

450