Jouw mening telt!

Bij Tomado doen we er alles aan om producten te ontwikkelen waar onze klanten ook écht blij van worden. We vinden het dus super belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. En daar hebben we graat iets extra’s voor over. Bij Tomado maak je met jouw review elke maand kans op fantastische prijzen. Dus heb je onlangs een van onze producten aangeschaft? Deel dan snel je ervaring met ons en de vele andere Tomado kopers en wie weet word jij aan het eind van de maand beloond met een te gekke prijs!

We vragen je het product te beoordelen op de volgenden punten:

Prijs / kwaliteit:

Voldoet aan verwachting:

 

Mogelijkheden:

Uiterlijk / Design


Hoe kan ik meedoen?
Zoek het product dat je hebt gekocht via de zoekbalk bovenaan de website. Bij elk product heb je de mogelijkheid om een review te plaatsen. Uit alle reviews trekken we maandelijks 1 winnaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt op deze pagina geplaatst.

Tomado winactie jan2021 citruspers.jpg

Win! Februari 2021

WIN! Tomado citruspers
Heb jij een Tomado product gekocht en schrijf je hier in de maand februari een review over? Dan maak jij kans op de Tomado citruspers! Zin in een lekkere verse jus d'orange? Met de citruspers van Tomado kan je weer goede vitaminen op doen op een leuke manier.

Doe dus snel mee met de actie en begin met het schrijven van je review.

Zij gingen je voor
  • Review winnaar waterkoker 2020.jpg
    Winnaar januari 2021

    Van harte gefeliciteerd Ilona uit Alphen aan den Rijn! Met deze review wint Ilona het culinaire kookboek, De Perfecte Preston, van Matt Preston cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado waterkoker:

    ''Een prachtige waterkoker die ook snel water op temperatuur brengt voor een lekker potje thee. Mooi van vorm en ook nog leuk die blauwe licht tijdens de duur dat het water kookt.
    Een aanrader''

    Klik hier voor meer informatie over de waterkoker.

  • Review winnaar contactgrill 2021.jpg
    Winnaar december 2020

    Van harte gefeliciteerd Marcel uit Venlo! Met deze review wint Marcel een kortingscode van 50% op zijn volgende Tomado aankoop cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn contactgrill.

    ''Eindelijk een contactgrill die echt snel heel heet word. Temperatuur goed in te stellen (helaas geen temperatuuraanduiding) Ook het lekbakje is superslim geplaatst. Ook al heeft alles 5 sterren, er is altijd wel iets op te merken: Hij is licht en glijd over de aanrecht heen!!! Wat blijkt nu!! ... er zit ook nog een klep wat je uit kunt klappen, waarmee je de grill als het ware aan de rand van het aanrecht kun afsteunen. Dus....een 100% score...top product''

    Klik hier voor meer informatie over de contactgrill.

  • Review winnaar airco 2020.jpg
    Winnaar oktober 2020

    Van harte gefeliciteerd Ron uit Giethoorn! Met deze review wint Ron een Tomado ruitenreiniger cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn airco.

    ''Na aanschaf en installeren van de airco TMA9001W waren wij zeer blij verrast hoe verkoelend het apparaat werkte. Na het behoorlijk warm te hebben in huis van de zomer zijn wij overstag gegaan en besloten om een airco aan te schaffen en dat werd een Tomado. Deze airco bracht ons meteen een heerlijke verkoeling in huis, met de deur naar boven open koelde het op de boven verdieping ook aanmerkelijk af. Wij zijn dan ook erg blij met onze aankoop. Zoals wij het ervaren hebben zou ik iedereen een Tomado airco willen aanraden.''

    Klik hier voor meer informatie over de airco.

  • Review winnaar januari.jpg
    Winnaar september 2020

    Van harte gefeliciteerd Dominique uit Groningen! Met deze review wint Dominique een Tomado melkopschuimer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar oven.

    ''Mooie oven. Werkt perfect, met voldoende ruimte voor 1-2 personen. Ik denk dat er een pizza in past. Erg blij met mijn aankoop!''

    Klik hier voor meer informatie over de oven.

  • Review winnaar augustus.jpg
    Winnaar augustus 2020

    Van harte gefeliciteerd Luuk uit Enschede! Met deze review wint Luuk het culinaire kookboek, De Perfecte Preston, van Matt Preston cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over de ventilator en hij ondanks de warme zomermaanden heerlijk heeft geslapen:

    ''Erg gemakkelijk in gebruik, staat de hele dag aan ivm thuis werken, snachts staat hij naast bed met deze hitte. Vooral de afstandsbediening is ideaal last but not least, hij is erg stil in alle standen''

    Klik hier voor meer informatie over de ventilator.

  • Review winnaar juli.jpg
    Winnaar juli 2020

    Van harte gefeliciteerd Lea uit Anna Paulowna! Met haar review wint Lea het aankoopbedrag van haar handige melkopschuimer terug. Je kunt hier lezen waarom zij er zo blij mee is!:

    ''Wat een geweldig apparaatje.Nu kan ik cappuccino maken zoals in de restaurants. Mooi design en praktisch in gebruik en dik lobbig schuim in no time. Ik ben zeer blij met deze melkopschuimer. Een 10..????''

    Klik hier voor meer informatie over de melkopschuimer.

  • TAF3201 sfeer kip.jpg
    Winnaar juni 2020

    Van harte gefeliciteerd Yvonne uit Deventer! Met deze review wint Yvonne een kortingsbon van 50% op haar volgende Tomado aankoop! Lees hier waarom ze zo enthousiast is over haar nieuwe Tomado hetelucht friteuse:

    ''Helemaal happy mee! Geen gedoe meer met bakken olie of frituurvet en de smaak is prima!''

    Klik hier voor meer informatie over de hetelucht friteuse.

  • rev winnaar mei tomado.jpg
    Winnaar mei 2020

    Van harte gefeliciteerd! Met zijn review wint Marcel een praktische Tomado ruitenreiniger. Hiermee houdt hij voortaan met gemak zijn ramen streeploos schoon. Lees hier hoe blij Marcel is met zijn airco:

    ''Hele fijne airco koelt heel goed voor die prijsklasse echt top ook lekker klein en ook lekker stil ideaal voor in de slaapkamer maar koelt de woonkamer ook prima ben der heel blij mee''

    Klik hier voor meer informatie over de airco.

  • rev winnares april tomado.jpg
    Winnaar april 2020

    Van harte gefeliciteerd Dirk en Petra uit Oosterend! Met deze review wint Dirk het aankoopbedrag van zijn handige waterkoker terug. Je kunt hier lezen waarom zij er zo blij mee zijn!:

    ''Onze waterkoker ging stuk dus waren we opzoek naar een nieuwe. Belangrijk vonden we dat het er één moest worden zonder al te veel (goedkoop) plastic.

    En zo stuitten we op deze Tomado waterkoker. Weinig plastic maar daarvoor in de plaats prachtig mooi glas met daarop de liter indicatie. Een fantastisch design! De LED's in de voet zijn een leuke toevoeging ter indicatie dat de koker in bedrijf is.

    De waterkoker voelt degelijk aan maar zal zich nog op de lange duur nog moeten bewijzen (slechts 1 dag in bezit). Vooralsnog zijn we zeer tevreden. De prijs is eveneens dik in orde.''

    Klik hier voor meer informatie over de waterkoker.

  • 1.jpg
    Winnaar februari 2020

    Van harte gefeliciteerd Gemma uit Gouda! Met deze review wint Gemma het culinaire kookboek, De Perfecte Preston, van Matt Preston cadeau! Lees hier waarom ze zo enthousiast is over de ruitenreiniger en de simpele zeem niet meer uit de kast zal halen:

    ''Geweldig apparaat. Ramen zemen ging nog nooit zo snel en heel belangrijk: streeploos. Geen gemors met een emmer water.'''

    Klik hier voor meer informatie over de ruitenreiniger.

TOMADO
Daarom Tomado

Bij Tomado profiteer je van de volgende voordelen:

Vertrouwd sinds 1923

Al bijna 100 jaar geliefd in heel veel huishoudens!

Uitstekende service

We gaan ontzettend ver voor supertevreden klanten!

Betaalbare kwaliteit

Verrassend goede kwaliteit voor een verrassend goede prijs!

450