Jouw mening telt!

Bij Tomado doen we er alles aan om producten te ontwikkelen waar onze klanten ook écht blij van worden. We vinden het dus super belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. En daar hebben we graat iets extra’s voor over. Bij Tomado maak je met jouw review elke maand kans op fantastische prijzen. Dus heb je onlangs een van onze producten aangeschaft? Deel dan snel je ervaring met ons en de vele andere Tomado kopers en wie weet word jij aan het eind van de maand beloond met een te gekke prijs!

We vragen je het product te beoordelen op de volgende punten:

Prijs / kwaliteit:

Voldoet aan verwachting:

 

Mogelijkheden:

Uiterlijk / Design


Hoe kan ik meedoen?
Zoek het product dat je hebt gekocht via de zoekbalk bovenaan de website. Bij elk product heb je de mogelijkheid om een review te plaatsen. Uit alle reviews trekken we maandelijks 1 winnaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt op deze pagina geplaatst.

Tomado winactie juli2021 TFC7503B (1).jpg

Win! Juni 2022

WIN! Tomado 
Heb jij een Tomado product gekocht en schrijf je hier in de maand juni een review over? Dan maak jij kans op de Tomado torenventilator.

Doe dan snel mee met de actie en begin met het schrijven van je review.

Zij gingen je voor
  • Review winnaar juni 2022.jpg
    Winnaar mei 2022

    Van harte gefeliciteerd Peter uit Gravenzande! Met deze review wint Lydia de Tomado kledingstomer cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado heteluchtfriteuse:

    "Geweldige Airfryer van Tomado. Het is mijn eerste ervaring met een Airfryer. Ik heb gekozen voor Tomado  mede doordat ik meerdere apparaten gebruik o.a.eierkoker en een waterkoker. Deze heb ik al een aantal jaren in gebruik en naar tevredenheid. Vandaar deze keuze om voor TOMADO te kiezen"

    Klik hier voor meer informatie over de heteluchtfriteuse.

  • Review winnaar mei 2022.jpg
    Winnaar april 2022

    Van harte gefeliciteerd Lydia uit Etten-Leur! Met deze review wint Lydia de Tomado kledingstomer cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado stofzuiger:

    "Praktisch zoals een stofzuiger hoort te zijn. Inclusief handige hulpstukken. Hele fijne lange snoer en relatief stil. Ik ben positief!"

    Klik hier voor meer informatie over de stofzuiger.

  • reviewwinnaar maart.jpg
    Winnaar maart 2022

    Van harte gefeliciteerd Roel uit Hilversum! Met deze review wint Roel de Tomado broodrooster cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado inductiekookplaat:

    "Zeer tevreden met deze kookplaat. Ziet er geweldig uit en werkt grandioos. Heel erg blij mee..."

    Klik hier voor meer informatie over de inductiekookplaat.

  • winnaarfeb.jpg
    Winnaar februari 2022

    Van harte gefeliciteerd Lorna uit Kaulille, België! Met deze review wint Lorna de Tomado keukenweegschaal cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado Grind & Brew:

    "Zeer goede koffiemachine, loopt heel snel door. Geen spijt van dit apparaat. Geniet elke dag van een lekker kop koffie van koffiebonen of filterkoffie."

    Klik hier voor meer informatie over de Grind & Brew.

  • winnaarjan.jpg
    Winnaar januari 2022

    Van harte gefeliciteerd Elvan uit Vlaardingen! Met deze review wint Elvan de Tomado elektrische deken cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado magnetron:

    "Geweldig compact mooi en betaalbaar. Gebruik het letterlijk dagelijks ontdooien,opwarmen????????"

    Klik hier voor meer informatie over de magnetron.

  • Review winnaar januari 2022.jpg
    Winnaar december 2021

    Van harte gefeliciteerd Marianne uit Son en Breugel! Met deze review wint Marianne de Tomado steelstofzuiger cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado heetwaterdispenser:

    "Heb deze waterdispenser aangeschaft na 45 jaar met waterkoker water te hebben gekookt. Wat een genot om nu water te koken, bijna geruisloos , binnen paar seconden gekookt water, mooie vormgeving. Twee kennissen van mij hebben hem ook aangeschaft na mijn aanbeveling !!  Kortom een TOP product!!!"

    Klik hier voor meer informatie over de heetwaterdispenser.

  • Review winnaar december 2021.jpg
    Winnaar november 2021

    Van harte gefeliciteerd Kevin uit Zwaag! Met deze review wint Kevin de Tomado steelstofzuiger cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado waterkoker:

    "Super blij met deze waterkoker. Mooi design en goed afgewerkt. Deze compacte waterkoker past goed in onze keuken. Aanrader!"

    Klik hier voor meer informatie over de waterkoker.

  • Review winnaar november 2021.jpg
    Winnaar oktober 2021

    Van harte gefeliciteerd Wilma uit Uitgeest! Met deze review wint Wilma de Tomado voetenwarmer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado tafelmodel koelkast:

    "Een zeer fijne kleine koelkast die past in een kleine ruimte"

    Klik hier voor meer informatie over de tafelmodel koelkast.

  • Review winnaar oktober2 2021.jpg
    Winnaar september 2021

    Van harte gefeliciteerd Marco uit Nijmegen! Met deze review wint Marco de Tomado grill cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado ventilator:

    "Ik heb deze ventilator gekocht voor mijn slaapkamer. De ventilator is stil én er zit een twee uurs timmer op, perfect voor de slaapkamer. Ik ben zeer tevreden."

    Klik hier voor meer informatie over de ventilator.

  • Review winnaar aug 2021.jpg
    Winnaar augustus 2021

    Van harte gefeliciteerd Huib uit Best! Met deze review wint Huib de Tomado melkopschuimer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado tafelgrill:

    "Zeer handige tafel grill, alhoewel de naam grill niet helemaal van toepassing is, het is een supermakkelijke tafel bakplaat. non stick, alles lekker te braden. Vis,vlees groenten alles zonder toevoeging van vet oid"

    Klik hier voor meer informatie over de tafelgrill.

  • Ontwerp zonder titel.png
    Winnaar juli 2021

    Van harte gefeliciteerd Lea uit Panningen! Met deze review wint Lea de Tomado waterkoker cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado ruitenreiniger:

    "In een half uur tot drie kwartier, acht zeer smerige ramen van binnen en buiten gewassen. Geen geklieder, glanzend schoon. Licht in de hand. De accu is ruim voldoende, omdat de tijd die je nodig hebt om het water op te zuigen, maar een paar minuten zijn. De prijs is helemaal prima. Ik kan bijna niet wachten tot de ramen weer gewassen moeten worden, maar gelukkig doet hij het ook prima op de glazen douchewanden."

    Klik hier voor meer informatie over de ruitenreiniger.

  • Review winnaar juni 2021.jpg
    Winnaar juni 2021

    Van harte gefeliciteerd Manon uit Kaatsheuvel! Met deze review wint Marloes de Tomado kledingstomer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado airco:

    "Een fijne mobiele airco die mijn woonkamer van 35 vierkante meter goed koelt. Ook het raamafdichtingskit kon ik ook op mijn balkondeur gebruiken, heel fijn!  Het geluid is niet te hinderlijk, en de afstandsbediening is handig en werkt correct. Daarnaast is het design mooi, en is de afvoerslang naar buiten lang genoeg en past prima. Een degelijke mobiele airco die de warme zomerdagen zeker wat verkoeling gaan geven, erg blij mee!"

    Klik hier voor meer informatie over de airco.

TOMADO
Daarom Tomado

Bij Tomado profiteer je van de volgende voordelen:

Vertrouwd sinds 1923

Al bijna 100 jaar geliefd in heel veel huishoudens!

Uitstekende service

We gaan ontzettend ver voor supertevreden klanten!

Betaalbare kwaliteit

Verrassend goede kwaliteit voor een verrassend goede prijs!

450