Jouw mening telt!

Bij Tomado doen we er alles aan om producten te ontwikkelen waar onze klanten ook écht blij van worden. We vinden het dus super belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. En daar hebben we graat iets extra’s voor over. Bij Tomado maak je met jouw review elke maand kans op fantastische prijzen. Dus heb je onlangs een van onze producten aangeschaft? Deel dan snel je ervaring met ons en de vele andere Tomado kopers en wie weet word jij aan het eind van de maand beloond met een te gekke prijs!

We vragen je het product te beoordelen op de volgende punten:

Prijs / kwaliteit:

Voldoet aan verwachting:

 

Mogelijkheden:

Uiterlijk / Design


Hoe kan ik meedoen?
Zoek het product dat je hebt gekocht via de zoekbalk bovenaan de website. Bij elk product heb je de mogelijkheid om een review te plaatsen. Uit alle reviews trekken we maandelijks 1 winnaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt op deze pagina geplaatst.

Tomado verrassingsproduct september.jpg

Win! Januari 2023

WIN! Tomado 
Heb jij een Tomado product gekocht en schrijf je hier in de maand januari een review over? Dan maak jij kans op de Tomado blender.

Doe dan snel mee met de actie en begin met het schrijven van je review.

Zij gingen je voor
  • Review winnaar januari 2023.jpg
    Winnaar december 2022

    Van harte gefeliciteerd meneer van Dijkhuizen uit Nijkerk! Met deze review wint meneer van Dijkhuizen de Tomado melkopschuimer cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado buffetwarmer:

    "Prachtig vormgegeven en niet te groot. Voldoet goed aan onze verwachtingen. Niet te duur in energie verbruik. Erg blij mee."

    Klik hier voor meer informatie over de buffetwarmer.

  • Review winnaar november 2022 - 2.jpg
    Winnaar november 2022

    Van harte gefeliciteerd Danique uit Eindhoven! Met deze review wint Danique de Tomado melkopschuimer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado mini vriezer:

    "Ik had deze vriezer veel eerder moeten aanschaffen. Zo fijn! Hij is compact, licht, maar toch ruim."

    Klik hier voor meer informatie over het mini vriezer.

  • Review winnaar november 2022.jpg
    Winnaar oktober 2022

    Van harte gefeliciteerd Harry uit Doetinchem! Met deze review wint Harry de Tomado melkopschuimer cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado heetwaterdispenser:

    "Heel fijn apparaat,je gebruikt alleen de hoeveelheid die je nodig hebt.in tegenstelling tot een waterkoker waar je steeds al het water opwarmt.exht een hele fijne waterdispencer,scheelt ook nog eens energie."

    Klik hier voor meer informatie over het heetwaterdispenser.

  • Review winnaar september 2022.jpg
    Winnaar september 2022

    Van harte gefeliciteerd Hilda uit Oude Wetering! Met deze review wint Hilda de Tomado broodrooster cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado warmtekussen:

    "Goed artikel, voldoet compleet aan mijn verwachting. De temperatuur is goed afstelbaar door de 6 warmtestanden. Handig en ook veilig is de timer omdat het warmte kussen automatisch uit gaat na de ingestelde tijd."

    Klik hier voor meer informatie over het warmtekussen.

  • review winnaar augustus 2022.jpg
    Winnaar augustus 2022

    Van harte gefeliciteerd Paul uit Hilversum! Met deze review wint Paul de Tomado waterkoker cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado stofzuiger:

    "Vandaag binnen de stofzuiger uitgepakt, de stofzuiger ziet er mooi uit bovenzijde spierwit onderzijde zwart.het in elkaar  zetten is één makkie, één heel lang snoer van 9 meter met de stang erbij 12 meter genoeg voor de hele kamer plus keuken erbij,zeer wendbaar en heel stil,ik heb vloerbedekking door mijn gehele huis wauw wat een zuigkracht en dat met 700 watt er zit op de slang en knopje schuif om het vacuüm te regelen anders zuigt de vloerkleed vast,er zitten 3 hulpmiddelen bij voor de plinten meubels en kieren die bevestigd je aan de stang ,ik had het niet verwacht voor deze prijs één stille sterke goed zuigende stofzuiger. En ik hoop er jaren plezier van te hebben.."

    Klik hier voor meer informatie over de stofzuiger.

  • Review winnaar september 2022.jpg
    Winnaar juli 2022

    Van harte gefeliciteerd Gjalt uit Leusden! Met deze review wint Gjalt de Tomado vloerventilator cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado heetwaterdispenser:

    "De waterkoker ging stuk en wij zochten een vervanger. Daarbij is onze keuze gevallen op de heetwaterdispencer. Heet water in een oogwenk, precies genoeg dus nooit meer teveel water in je waterkoker en dus energie verlies.Daarnaast een mooie vormgeving. Mijn dochter wil er nu ook 1. Een topper dus."

    Klik hier voor meer informatie over de heetwaterdispenser.

  • Review winnaar juni 2022 2.jpg
    Winnaar juni 2022

    Van harte gefeliciteerd Monique uit Amersfoort! Met deze review wint Monique de Tomado torenventilator cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado heteluchtfriteuse:

    "Ruime mand met duidelijke digitale display. Werkt uitstekend. Zeer tevreden mee."

    Klik hier voor meer informatie over de heteluchtfriteuse.

  • Review winnaar juni 2022.jpg
    Winnaar mei 2022

    Van harte gefeliciteerd Peter uit Gravenzande! Met deze review wint Peter de Tomado kledingstomer cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado heteluchtfriteuse:

    "Geweldige Airfryer van Tomado. Het is mijn eerste ervaring met een Airfryer. Ik heb gekozen voor Tomado  mede doordat ik meerdere apparaten gebruik o.a.eierkoker en een waterkoker. Deze heb ik al een aantal jaren in gebruik en naar tevredenheid. Vandaar deze keuze om voor TOMADO te kiezen"

    Klik hier voor meer informatie over de heteluchtfriteuse.

  • Review winnaar mei 2022.jpg
    Winnaar april 2022

    Van harte gefeliciteerd Lydia uit Etten-Leur! Met deze review wint Lydia de Tomado kledingstomer cadeau! Lees hier waarom zij zo enthousiast is over haar Tomado stofzuiger:

    "Praktisch zoals een stofzuiger hoort te zijn. Inclusief handige hulpstukken. Hele fijne lange snoer en relatief stil. Ik ben positief!"

    Klik hier voor meer informatie over de stofzuiger.

  • reviewwinnaar maart.jpg
    Winnaar maart 2022

    Van harte gefeliciteerd Roel uit Hilversum! Met deze review wint Roel de Tomado broodrooster cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado inductiekookplaat:

    "Zeer tevreden met deze kookplaat. Ziet er geweldig uit en werkt grandioos. Heel erg blij mee..."

    Klik hier voor meer informatie over de inductiekookplaat.

  • winnaarfeb.jpg
    Winnaar februari 2022

    Van harte gefeliciteerd Lorna uit Kaulille, België! Met deze review wint Lorna de Tomado keukenweegschaal cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado Grind & Brew:

    "Zeer goede koffiemachine, loopt heel snel door. Geen spijt van dit apparaat. Geniet elke dag van een lekker kop koffie van koffiebonen of filterkoffie."

    Klik hier voor meer informatie over de Grind & Brew.

  • winnaarjan.jpg
    Winnaar januari 2022

    Van harte gefeliciteerd Elvan uit Vlaardingen! Met deze review wint Elvan de Tomado elektrische deken cadeau! Lees hier waarom hij zo enthousiast is over zijn Tomado magnetron:

    "Geweldig compact mooi en betaalbaar. Gebruik het letterlijk dagelijks ontdooien,opwarmen????????"

    Klik hier voor meer informatie over de magnetron.

TOMADO
Daarom Tomado

Bij Tomado profiteer je van de volgende voordelen:

Vertrouwd sinds 1923

Al bijna 100 jaar geliefd in heel veel huishoudens!

Uitstekende service

We gaan ontzettend ver voor supertevreden klanten!

Betaalbare kwaliteit

Verrassend goede kwaliteit voor een verrassend goede prijs!

450