Jouw mening telt!

Bij Tomado doen we er alles aan om producten te ontwikkelen waar onze klanten ook écht blij van worden. We vinden het dus super belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. En daar hebben we graat iets extra’s voor over. Bij Tomado maak je met jouw review elke maand kans op fantastische prijzen. Dus heb je onlangs een van onze producten aangeschaft? Deel dan snel je ervaring met ons en de vele andere Tomado kopers en wie weet word jij aan het eind van de maand beloond met een te gekke prijs!

We vragen je het product te beoordelen op de volgenden punten:

Prijs / kwaliteit:

Voldoet aan verwachting:

 

Mogelijkheden:

Uiterlijk / Design


Hoe kan ik meedoen?
Zoek het product dat je hebt gekocht via de zoekbalk bovenaan de website. Bij elk product heb je de mogelijkheid om een review te plaatsen. Uit alle reviews trekken we maandelijks 1 winnaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt op deze pagina geplaatst.

win je aankoopbedrag terug 0720.jpg

Win! Juli 2020

WIN! Het aankoopbedrag terug van je Tomado product!

Heb jij een Tomado product gekocht en schrijf je hier in de maand juli een review over?
Dan maak jij kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Zo help je anderen met je review en heb je misschien zelf ook nog iets te vieren! 

Doe dus snel mee met de actie en begin met het schrijven van je review.

Zij gingen je voor
 • rev winnaar mei tomado.jpg
  Winnaar mei 2020

  Van harte gefeliciteerd! Met zijn review wint Marcel een praktische Tomado ruitenreiniger. Hiermee houdt hij voortaan met gemak zijn ramen streeploos schoon. Lees hier hoe blij Marcel is met zijn airco:

  ''Hele fijne airco koelt heel goed voor die prijsklasse echt top ook lekker klein en ook lekker stil ideaal voor in de slaapkamer maar koelt de woonkamer ook prima ben der heel blij mee''

  Klik hier voor meer informatie over de airco.

 • rev winnares april tomado.jpg
  Winnaar april 2020

  Van harte gefeliciteerd Dirk en Petra uit Oosterend! Met deze review wint Dirk het aankoopbedrag van zijn handige waterkoker terug. Je kunt hier lezen waarom zij er zo blij mee zijn!:

  ''Onze waterkoker ging stuk dus waren we opzoek naar een nieuwe. Belangrijk vonden we dat het er één moest worden zonder al te veel (goedkoop) plastic.

  En zo stuitten we op deze Tomado waterkoker. Weinig plastic maar daarvoor in de plaats prachtig mooi glas met daarop de liter indicatie. Een fantastisch design! De LED's in de voet zijn een leuke toevoeging ter indicatie dat de koker in bedrijf is.

  De waterkoker voelt degelijk aan maar zal zich nog op de lange duur nog moeten bewijzen (slechts 1 dag in bezit). Vooralsnog zijn we zeer tevreden. De prijs is eveneens dik in orde.''

  Klik hier voor meer informatie over de waterkoker.

 • 1.jpg
  Winnaar februari 2020

  Van harte gefeliciteerd Gemma uit Gouda! Met deze review wint Gemma het culinaire kookboek, De Perfecte Preston, van Matt Preston cadeau! Lees hier waarom ze zo enthousiast is over de ruitenreiniger en de simpele zeem niet meer uit de kast zal halen:

  ''Geweldig apparaat. Ramen zemen ging nog nooit zo snel en heel belangrijk: streeploos. Geen gemors met een emmer water.'''

  Klik hier voor meer informatie over de ruitenreiniger.

TOMADO
Daarom Tomado

Bij Tomado profiteer je van de volgende voordelen:

Vertrouwd sinds 1923

Al bijna 100 jaar geliefd in heel veel huishoudens!

Uitstekende service

We gaan ontzettend ver voor supertevreden klanten!

Betaalbare kwaliteit

Verrassend goede kwaliteit voor een verrassend goede prijs!

450