Over Tomado

Tomado is van oorsprong een oer-Nederlands bedrijf. De naam is een samenstelling van Van der Togt Massa-artikelen Dordrecht. Het merk bestaat al bijna 100 jaar en maakt sinds de oprichting de meest uiteenlopende huishoudelijke artikelen en staat bekend om zijn kwaliteit, degelijkheid en handigheid

  • Voor 21.00 uur besteld morgen in huis
  • Omruilgarantie
  • Beoordeling op Bol.com 8,8/10
  • Gratis retourneren
tomado fabriek.png
terrein tomado.png
plattegrond tomado.png

Geschiedenis Tomado

Tomado is van oorsprong een oer-Nederlands bedrijf. De naam is een samenstelling van Van der Togt Massa-artikelen Dordrecht. Het merk bestaat al bijna 100 jaar en maakt sinds de oprichting de meest uiteenlopende huishoudelijke artikelen en staat bekend om zijn kwaliteit, degelijkheid en handigheid.

Na de Tweede Wereldoorlog begon de wederopbouwperiode van ons land en toen maakte Tomado een enorme groei door. Tomado werd hèt symbool van het moderne huishouden. In de jaren 50-60-70 had vrijwel ieder huishouden wel een of meer Tomado producten in huis. Tegenwoordig heeft Tomado een flink assortiment huishoudelijke artikelen. Met nog steeds diezelfde kwaliteit, handigheid, basic vormgeving en aangename prijs/kwaliteit verhouding.

In elk huis hoort Tomado thuis!

Productfam_Tomado.jpg

Tomado Producten

Al bijna 100 jaar maakt Tomado huishoudelijke apparaten die geliefd zijn in veel huishoudens. Of je nu op zoek bent naar een opvallende waterkoker, een ruime vrijstaande oven of een warme elektrische deken, het assortiment van Tomado is erg breed en biedt genoeg keuze voor iedereen. 

Het klein huishoudelijk assortiment bestaat uit meerdere productgroepen, waaronder friteuses,  melkopschuimers en grilletjes. De producten worden met zorg uitgekozen en ontwikkeld, waarbij de gunstige prijs-kwaliteit verhouding nooit uit het oog wordt verloren.

Juist op zoek naar een witgoed apparaat? Magnetrons, ovens en kookplaatjes vind je terug in het vrijstaand assortiment van Tomado. Er is bij deze producten goed gekeken naar de functionaliteiten en het design, zodat de apparaten in geen enkele keuken misstaan.  

Laat je lichaam helemaal tot rust komen en geniet van extra warmte in de wintermaanden met een van onze persoonlijke verzorging apparaten. Met een elektrische deken stap je elke avond in een voorverwarmd bed en met een warmtekussentje doe je je rug, schouders en nek een plezier. 

TOMADO
Daarom Tomado

Bij Tomado profiteer je van de volgende voordelen:

Vertrouwd sinds 1923

Al bijna 100 jaar geliefd in heel veel huishoudens!

Uitstekende service

We gaan ontzettend ver voor supertevreden klanten!

Betaalbare kwaliteit

Verrassend goede kwaliteit voor een verrassend goede prijs!

219